Onze modules

Werving & Selectie

Met de online software van Hetpersoneelsbureau.nl automatiseert u het selectieproces van nieuwe medewerkers. De juiste kandidaten op basis van capaciteiten, bekwaamheden en opleidingsniveau. Sollicitaties worden van begin tot eind razendsnel behandeld waardoor u kosten en tijd bespaart. Het systeem wordt ingericht volgens uw wensen, waardoor het aannemen van personeel efficiënt en correct verloopt en volledig aansluit bij uw huidige processen. De gegevens kunnen vervolgens automatisch gekoppeld worden aan andere systemen. Hierdoor hoeft u maar één keer gegevens in te voeren.

Bevoegd- en bekwaamheden

In deze module zijn alle bevoegd- en bekwaamheden in kaart gebracht (diploma's, registraties, bekwaamheid per handeling) en voor u als werkgever inzichtelijk gemaakt. Medewerkers kunnen op elk moment hun bevoegd- en bekwaamheden bijwerken via hun inlogpagina, per medewerker kunt u raadplegen welke bevoegd- en bekwaamheden van toepassing zijn. Aflopende bevoegdheden worden automatisch gesignaleerd. Zo kunt u de inzet van uw medewerkers optimaal afstemmen op de actuele vraag. Door gebruik te maken van deze module worden aansprakelijkheidsproblemen voorkomen.

Medewerker dossier

Complete dossiervorming per medewerker, met deze module is dat heel eenvoudig door de volledig vrije inrichting van gegevensopslag. Of het nu gaat om functioneringsgesprekken, gemaakte afspraken, ziekteverzuim of anderszins, u legt alles vast zoals u dat wilt en alle gegevens zijn met één druk op de knop inzichtelijk. U kunt per dossieronderdeel commentaar toevoegen en externe documenten kunnen met één druk op de knop worden toegevoegd of bekeken.

Urenregistratie

Met het gebruik van de module urenregistratie heeft u per medewerker inzichtelijk wat de gemaakte uren zijn. Deze module legt de uren met het geldende tarief vast en communiceert het resultaat direct naar het systeem dat u gebruikt voor verdere verwerking. Ook een koppeling naar een extern systeem (bijvoorbeeld Nedap) is mogelijk. Dit betekent een enorme tijdsbesparing en het maken van fouten wordt voorkomen. De medewerkers die hiervan gebruik maken kunnen via de website inloggen en daar de uren in bijhouden.

Klant- en medewerkertevredenheid

Om als organisatie relevant onmisbaar te blijven voor uw klanten is het belangrijk om voortdurend te sturen op de behoefte en wensen van uw klanten en medewerkers. De tevredenheid van uw klanten en medewerkers is van essentieel belang. Een goede manier om dit te achterhalen is een klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt wat de eventuele verbeterpunten voor uw organisatie zouden kunnen zijn, waardoor de dienstverlening kan worden verbeterd. Dit kan geheel naar eigen wens worden ingericht door middel van zelf geformuleerde vragen en mogelijke antwoorden.

Wagenpark

Heeft u bedrijfsauto's in eigen bezit of geleased en wilt u een overzichtelijk systeem waarin u de registratie en kosten kunt bijhouden? Dan is de wagenparkmodule perfect voor u! Hierin is bij te houden welke auto's er in bezit zijn dan wel geleased, wanneer onderhoudsbeurten nodig zijn en wat er aan brandstof wordt verbruikt. Daarnaast genereert het systeem diverse overzichten voor bijvoorbeeld verzekeringen, milieuontheffingen, schades, reparaties en tankpassen.

Cliëntenraad

De cliëntenraad in een zorginstelling behartigt de gemeenschappelijke belangen van patiënten en cliënten. In de cliëntenraad zitten cliënten, maar ook vertegenwoordigers van het cliëntenbelang zoals familieleden van cliënten. Het bestuur van een zorginstelling moet bij beslissingen rekening houden met het advies van de cliëntenraad. De cliëntenraad overlegt regelmatig met de directie over het beleid van de instelling en mag gevraagd en ongevraagd de directie adviseren. Door het gebruik van onze module kan informatie worden gedeeld doormiddel van een forum.