LKV tool


Wist u dat maar 40% van alle werkgevers gebruik maakt van de loonkostenvoordelen? Voor de werkgevers die hier wel actief in zijn wordt nog geen 45% van de voordelen bij de Belastingdienst teruggevraagd! Met onze dienstverlening laat u geen geld meer verloren gaan op dit gebied!

Vanaf 1 januari 2018 moeten alle doelgroepverklaringen voor de aanvraag van de subsidie- en premiekortingen binnen 3 maanden na aanvang dienstverband zijn aangevraagd bij het UWV of de gemeenten. Gebeurt dit niet? Dan bent u te laat en vervalt het recht op deze voordelen. Vanwege bovenstaande verandering lopen veel bedrijven enorme bedragen aan loonkostenvoordelen mis. Per werknemer kan dit maar liefst € 18.000,- bedragen!

Dit kan ondervangen worden door gebruik te maken van de dienstverlening van Hetpersoneelsbureau.nl. De handelswijze is dan als volgt:

• Aan de hand van de module van Hetpersoneelsbureau.nl wordt de medewerker tijdens het aannamegesprek in begrijpelijke taal enkele vragen gesteld;
• Direct wordt zichtbaar gemaakt of deze werknemer voldoet aan de subsidievoorwaarden die door de ingewikkelde wet- en regelgeving worden gesteld.

Door gebruik te maken van onze dienstverlening bent u ervan verzekerd dat u geen gelden meer mist. U behaalt het maximale resultaat, terwijl u een groot deel van de werkzaamheden uit handen wordt genomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@hetpersoneelsbureau.nl of via 0341-700295.
Wij kunnen dan vrijblijvend voor u uitrekenen wat het financiële voordeel voor uw organisatie betekent.